hotel pasha

Sadržaji hotela

počastite svoja čula

Restoran

Luksuzan enterijer, prijatan ambijent, odlična hrana, profesionalno i ljubazno osoblje, izaći će u susret i zadovoljiti sve vaše potrebe i učiniti da uživate u svakom trenutku provedenom u ovom restoranu. U našem restoranu ćete pronaći vrhunske kulinarske specijalitete koje pripremaju iskusni kuvari. Sva jela pripremaju se od najkvalitetnije hrane, po posebnoj recepturi, sa puno veštine i ljubavi.

Meni je savršena mešavina balkanske i evropske kuhinje, sa primamljivim izborom klasičnih omiljenih i kreativnih jela koje možete probati. Sa svojim savremenim dekorom, naš restoran je mesto za uživanje za sva čula čula.

uživajte u predahu

Bar

Kada osetite da bi vam dobro došao predah, dođite da popijete piće u našem baru i opustite se… Pasha Bar je idealno mesto za jutarnju kafu, pripremu za sastanak, pauzu ili poslovni razgovor. Gostima se nude topli napici, lagani zalogaji, deserti i razna alkoholna i bezalkoholna pića.

pon - ned
od 7 do 24 časova

Raznovrstan Meni

Naš bogat meni prilagođen je gostima svih gastronomskih i zdravstvenih dijeta. Na meniju su topla i hladna predjela, supe, čorbe, salate, testenine i rižota, jela od mesa, odresci, raznovrsna najfinija riba, morski plodovi itd.

Meni za decu

Najmlađi su naši omiljeni gosti, pa se jela za njih pripremaju sa posebnom pažnjom

Slavite sa nama

Kapacitet restorana je do 100 mesta što ga čini  pogodnim za organizovanje različitih proslava, događaja i svečanosti.

Dodatne informacije

Na raspolaganju smo vam 24/7 da nas kontaktirate za sve dodatne informacije 

pozovite nas
+381 20 630130
pišite nam
INFO@PASHAHOTEL.RS

ugodnost sa 4 zvezdice

Relax zona

Oslobodite se nervoze i  napetosti, opustite se i povratite energiju! Hotel Pasha  je obezbedio zonu za opuštanje u kojoj možete uživati u hidromasažnoj kadi ili sauni, potpuno besplatno na usluzi za sve naše goste. Nadoknadite izgubljenu energiju i ne propustite priliku da svom telu pružite odmor i neophodnu relaksaciju.

Relax zona

Oslobodite se nervoze i  napetosti, opustite se i povratite energiju!

Hidromasažna kada

Uživajte u opuštajućem kupanju u hidromasažnoj kadi potpuno besplatno

Sauna

Trudimo se da boravak svih naših gostiju bude što više opuštajući

privatan i siguran

Besplatni Parking

Gde god da putujete, znate da parking može biti prilično zabrinjavajuća stavka, ali ne i u hotelu Pasha. Hotel ima sopstveni parking. Parking je obezbeđen 24/7 sa video nadzorom. Ima 55 parking mesta za automobile i 10 za autobuse.

Svim našim gostima je na raspolaganju parking potpuno besplatno.

Rezervacije

+381 20 630130

logo

Mi smo novootvoreni hotel sa 4 zvezdice u Novom Pazaru i radujemo se prilici da vas ugostimo i obezbedimo ugodan boravak

Kontakt

copyright © 2022 hotel pasha

Developed by L'atelier